"Het mooiste plekje van Hoofddorp" noemen we de plaats waar ons restaurant zich bevindt. Het is gelegen aan een waterpartij omgeven door prachtige oude treurwilgen.

U bent lekker aan het winkelen in Hoofddorp en begint trek te krijgen? Waarom komt u dan niet lekker even een echt Hoofddorpse lunch nuttigen in Restaurant l’Hirondelle?

Keuze te over en de ideale locatie

Onze lunchkaart staat vol met de heerlijkste broodjes, warme lunchgerechten, koude lunchgerechten, soepen en salades. We weten bijna zeker dat er ook iets bij zit dat u lekker zult vinden, want er valt genoeg te kiezen. Terwijl u uw lunch bijvoorbeeld buiten nuttigt, kunt u bovendien genieten van het uitzicht: ons restaurant staat namelijk op het mooiste plekje in Hoofddorp, gelegen aan een waterpartij die omgeven is door prachtige oude treurwilgen. Heeft u ooit op een mooiere locatie geluncht? Vast niet!

Zijn er nog vragen?

Heeft u vragen over lunchen in Hoofddorp en dan natuurlijk vooral wanneer dat in Restaurant l’Hirondelle aan de Boslaan is? Bel ons dan op: 023-5624628 of stuur een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We staan voor u klaar.

Specialiteit

Ook dit jaar gaan wij u culinair verrassen....

Heerlijk uit eten gaan en eens lekker verwend worden door onze keuken- en bedieningsbrigade.

Neem eens een kijkje op onze nieuwe kaart.
Weer heerlijke gerechten voor ieder wat.

Hopelijk tot snel,
namens alle medewerkers van restaurant l'Hirondelle

Gespot bij l'Hirondelle

Mick Harren
Zanger

Cateringservice

Wilt u volledig verzorgd feest op locatie? Geen probleem. Wij beschikken over het benodigd materieel en over voldoende enthousiaste mensen om uw feest tot een succes te maken.

We zijn 7 dagen per week geopend

Lunch: maandag tot vrijdag van 11.00 tot 15.00 uur
Diner: maandag tot zondag van 17.00 tot 22.00 uur

Waar kunt u ons vinden?

Restaurant l'Hirondelle
Boslaan 7
2132 RJ Hoofddorp
Tel: 023-5624628
reserveren@lhirondelle.nl
info@lhirondelle.nl

Ga naar boven